Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς E-mail
Φέτος χαρίστε πολιτισμό...
To Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς σ’ αυτές τις γιορτές σάς δίνει ιδέες για εναλλακτικά δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα όλων των ηλικιών και στους συνεργάτες.
Θα τα βρείτε στα πωλητήρια όλων των μουσείων του δικτύου αλλά και στην ηλεκτρονική σελίδα του πωλητηρίου του ΠΙΟΠ.
Τα αντικείμενα έχουν παραχθεί και διατίθενται αποκλειστικά για τα πωλητήρια των μουσείων του ΠΙΟΠ. Είναι κατασκευασμένα από επιλεγμένους καλλιτέχνες, σύμφωνα με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, και συνοδεύονται από κατατοπιστική περιγραφή.

Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα
Αντικείμενα, όπως η πρακτική και καλαίσθητη τσάντα (κόστους 7€), και άλλα απαραίτητα, όπως κοντομάνικες μπλούζες (T-shirts), βεντάλιες, μαγνητάκια, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, εμπνευσμένα από τη θεματολογία των μουσείων του δικτύου, είναι ιδανικά για όσους θέλουν να προσφέρουν χρηστικά αντικείμενα ως δώρα. Στο πωλητήριο κάθε μουσείου θα βρείτε τα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί βάσει της δικής του θεματικής.Υπάρχουν, επίσης, καλόγουστα διακοσμητικά, όπως η κεραμική βάση με έξι κέρινες ελίτσες (θα τη βρείτε στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού και στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου), για την οποία διατίθενται και ανταλλακτικά. Στα ίδια μουσεία, για όσους επιλέγουν πιο προσωπικά αλλά και οικολογικά δώρα, θα βρείτε σαπούνια από αγνό ελαιόλαδο, φτιαγμένα με την παραδοσιακή συνταγή, σε ποικιλία συσκευασιών.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αφίσες που πωλούνται στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού με θεματολογία σχετική με την ελιά, διαστάσεων 32x48, οι οποίες στοιχίζουν μόλις 2€.

Το ηλεκτρονικο πωλητηριο του ΠΙΟΠ
Η ηλεκτρονική σελίδα του πωλητηρίου (www.piopmuseumshop.gr) θα σας δώσει ιδέες για διαφορετικά δώρα, με πηγή έμπνευσης τον πολιτισμό, σε προσιτές τιμές, που ξεκινούν από 1€!
Η περιήγηση στην ιστοσελίδα αντιστοιχεί σε βόλτα στα πωλητήρια όλων των μουσείων του ΠΙΟΠ: Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί, Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα, Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή Λέσβου, Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα στο Βόλο, Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο Τήνου και Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.
Ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν οι μαρμάρινοι βιβλιοστάτες, αντίγραφα εκθεμάτων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, φιλοτεχνημένα από Τήνιους γλύπτες.
Τέλος, ξεχωριστά δώρα είναι οι γραβάτες και τα γυναικεία φουλάρια, από 100% μετάξι, εξαιρετικής ποιότητας. Στο πωλητήριο του κάθε μουσείου θα βρείτε το σχέδιο που αντιστοιχεί στη θεματολογία του. Για τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων, που ανανεώνεται διαρκώς, περιγραφές, τιμές και παραγγελίες, επισκεφθείτε τον ιστοχώρο: www.piopmuseumshop.gr ή μέσα από την ιστοσελίδα του ιδρύματος www.piop.gr/museumshop
Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα παραλάβετε στο σπίτι σας με αντικαταβολή.