Τετραήμερο σεμινάριο Σωματικής Αυτογνωσίας E-mail
Το σώμα ως οδηγός κατανόησης του χαρακτήρα
Αμοργός, 27Μαρτίου – 1 Απριλίου 2010
Στο μαγευτικό Aegialis Hotel & Spa στην Αιγιάλη της Αμοργού, σε ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον, θα δοκιμάσουμε να εξερευνήσουμε το χαρακτήρα μας, να απαλλαγούμε από συνήθειες που προκαλούν πίεση και να βρεθούμε πιο κοντά στην αληθινή μας φύση.
Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας απορροφούν σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξεχνάμε τις πραγματικές μας επιθυμίες και να μην εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε. Το σεμινάριο αυτό εστιάζει στην αυτοέκφραση, την ταύτιση δηλαδή της έκφρασης με το πραγματικό θέλω. Με ασκήσεις yoga και οραματισμού θα αναπνεύσουμε ελεύθερα και θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, μέσα στο οποίο θα δοκιμάσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε το χαρακτήρα μας.
Χρησιμοποιώντας τεχνικές χορού και θεάτρου ως οδηγό και έχοντας ως κύριο μέσο τον αυτοσχεδιασμό, θα εξερευνήσουμε τις δημιουργικές μας ικανότητες και τις προσωπικές μας δυσκολίες. Απελευθερώνοντας το σώμα από πόνους και αγκυλώσεις, θα μάθουμε να δημιουργούμε συνθήκες στις οποίες μπορούμε να εκφραζόμαστε χωρίς να φοβόμαστε το σωστό και το λάθος.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια γέφυρα που ενώνει τον διαμορφωμένο χαρακτήρα (τι πρέπει να κάνω) με τον πρωτογενή πυρήνα (τι πραγματικά θέλω).
Διδάσκει η Νέλλη Πουλοπούλου, σκηνοθέτης, δασκάλα θεάτρου, χορογράφος και performer.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανάβαση στη Μεγάλη Ζήρεια E-mail

ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΡΕΙΑ-ΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΕΙΟ (2376μ)
Σάββατο-Κυριακή 27-28 Φεβρουαρίου 2010
Σάββατο πρωί αναχώρηση με προορισμό τα Τρίκαλα Κορινθίας, Οροπέδιο, Χιονοδρομικό και έναρξη πορείας προς το καταφύγιο του ΕΟΣ Κορίνθου, όπου θα γίνει η διανυκτέρευση. Κυριακή ανάβαση στη κορυφή, επιστροφή στο καταφύγιο για ένα ζεστό τσάι και στη συνέχεια κατάβαση στο χιονοδρομικό απ’ όπου επιστροφή στην Αθήνα. Ω.Π. 8 Β.Δ. Γ ή Δ. Απαραίτητος χειμερινός ορειβατικός εξοπλισμός και φακός κεφαλής (ενδέχεται να χρειασθούν κραμπόν). Τροφή μαζί μας. Αρχηγός: Μάκης Τζωρτζίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών (ΕΟΣ).