Air festival 2008 E-mail

Ο θεσμός Αναμφισβήτητα το extreme γεγονός του καλοκαιριού είναι το καθιερωμένο πλέον φεστιβάλ πτήσης και μουσικής στο κάθισμα της Λευκάδας. Εδώ και πέντε χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο σε εύρος και συμμετοχή θεσμό  με την έμπειρη διοργάνωση από τη σχολή αλεξιπτώτου πλαγιάς No Borders, την αερολέσχη Λευκάδας και την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας των Λευκαδιτών (Δήμος Σφακιωτών) αλλά και τοπικών επιχειρηματιών. Έτσι μέσα σε αυτά τα χρόνια το Air & Music Festival έχει απλώσει τη φήμη του Πανελλαδικά και αποτελεί κάθε Αύγουστο – κοντά στη Πανσέληνο – τον αγαπημένο προορισμό των αθλητών του αλεξιπτώτου πλαγιάς, των εραστών της καλής μουσικής σε συνδυασμό με θεάματα και happenings , αλλά και των απλών λουομένων που απολαμβάνουν ένα γεμάτο με μουσική , χορό, συναυλίες και beach party,  σαββατοκύριακο.

Το γεγονός Από τη Παρασκευή το απόγευμα οι  παρόντες  θα επιδοθούν εκτός από τις  καθιερωμένες πτήσεις, σε μουσικές αναζητήσεις στην αμμουδιά με φωτιά και κρασάκι, σε συνδυασμό πάντα με δροσερές βουτιές στο νυχτερινό κύμα, αφού πρώτα θα έχουμε γευτεί τις απίστευτες λιχουδιές του Ευγένιου στο «Ράχη» restaurant στα Εξάνθεια με την εκπληκτική τοποθεσία και θέα. Το Σάββατο και από το πρωί, ο διαγωνισμός στην ακρίβεια προσγείωσης και στα ακροβατικά με αλεξίπτωτο πλαγιάς θα κρατούν τα βλέμματα όλων στον ουρανό, ενώ η εξωτερική μουσική θα μας δίνει ρυθμό και τα κορίτσια του red bull θα μας δροσίζουν με τα δυναμωτικά ποτά τους, δίνοντας ως γνωστό φτερά σε όσους δεν έχουν ήδη, αλλά και σε αυτούς που διαθέτουν (αλεξίπτωτο) θα προσφέρουν το κάτι παραπάνω για τη νίκη (μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξει έλεγχος αντιντόπινγκ).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη Λέσβο E-mail
Σήμερα Πέμπτη 26/06/2008 και αύριο 27/06/2008 ο υπουργός κ Άρης Σπηλιωτόπουλος θα βρίσκεται στη Λέσβο, για τη παρουσίαση των τουριστικών οδηγών με θέμα « Η Λέσβος, η Λήμνος  ο Αη Στράτης ως ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί» , μια έκδοση του επαγγελματικού επιμελητηρίου Λέσβου.
Στη αυριανή σύσκεψη που θα λάβει χώρο στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, θα συνομιλήσει με τους φορείς  τουρισμού και τοπικής αυτοδιοίκησης  Λέσβου,  ενώ στις 7.30 το απόγευμα θα εγκαινιάσει τον τουριστικό λιμένα  Μυτιλήνης.
 
«Τουρισμός και ασφάλεια» E-mail

Σε ημερίδα με θέμα  «Τουρισμός και ασφάλεια», μίλησε ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στέφανος Βλαστός. Στην ομιλία του δόθηκε έκφανση στη διαμόρφωση της ελληνικής πραγματικότητας μέσα από το νέο τουριστικό μοντέλο αλλά και για το αγαθό της ασφάλειας που προσφέρουν οι αστυνομικοί στον τόπο μας, η οποία παρέχει στη χώρα μας το πλεονέκτημα ενός τόπου που δεν αποπνέει καμία ανησυχία στους παγκόσμιους επισκέπτες.

Παρακάτω παραθέτετε ένα μικρό δείγμα της ομιλίας του κ. Βλαστού.
«Ο Τουρισμός αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα. Με αυτό ως δεδομένο, ο στόχος μας ήταν από την πρώτη στιγμή τριπλός: Να κερδίσουμε το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο αγοράς, να εδραιωθούμε μεταξύ των κορυφαίων προορισμών και να αναδείξουμε την Ελλάδα σε παγκόσμια δύναμη. Σε αυτή την διαδικασία ανάπτυξης και μετεξέλιξης του τουριστικού μας προϊόντος, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το περιβάλλον του τουρισμού ολοένα εξελίσσεται. Γεννά νέους προορισμούς και νέες καινοτόμες υπηρεσίες και εμπειρίες.

 

Διαβάστε περισσότερα...