Οινοποιεία-Κάβες
  Σύνδεσμος
  Link   Λίθοινον
Το Λίθοινον από το 2004 φιλοξενεί με αγάπη και σεβασμό το κρασί και ..τα συν αυτώ. Θα βρείτε επίσης ιδιαίτερα αποστάγματα, εκλεκτά πούρα, σπάνια κομπολόγια και αξεσουάρ κρασιού και καπνού.
  Link   Πολυκαλάς
To 1897 ιδρύεται ο οίκος ποτού και κρασιού "ΠΟΛΥΚΑΛΑ".H τέταρτη γενιά σήμερα με την εμπειρία, το μεράκι και την διάθεσή της, σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε προϊόντα και συσκευασίες για ένα καλό προσωπικό ή επιχειρηματικό δώρο.
  Link   Οινομάνια
Ελάτε στην Οινομανία και ξεφύγετε από τις παραδοσιακά "απρόσωπες" κάβες.  Για να μπορείτε επιτέλους να πείτε αληθινά... "οίνος ευφραίνει καρδίαν".
  Link   Κρασοπουλιό
Το «Κρασοπουλιό» είναι ένας μοναδικός πολυχώρος, για τα ελληνικά δεδομένα Βρείτε επιλεγμένα κρασιά από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα, ευωδιαστές σαμπάνιες, εκλεκτά malt ουίσκι, αρωματισμένα πούρα, delicatessen, αξεσουάρ και δώρα σε συσκευασίες με φα
  Link   ΜΕΘΗ
Οινοθήκη με πολυπλοκότητα. Μεγάλη συλλογή κρασιών και αποσταγμάτων, πλήρως ενημερωμένο e-shop, wine bar, wine club, γευσιγνωσία κρασιών και οινοτουρισμός.
  Link   ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ
Η εταιρεία ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ιδρύθηκε το 1997 από το Γιάννη Μπουτάρη. Με βασικές περιοχές έμφασης τη Νάουσα και το Αμύνταιο, η οινοποιία συνεχίζει μια μακρά οικογενειακή παράδοση εστιάζοντας στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας.
  Link   Κτήμα Άλφα
Το Κτήμα Άλφα βρίσκεται στην περιοχή του Αμυνταίου Φλώρινας και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες και διασημότερες αμπελουργικές εκμεταλλεύσεις της Ελλάδας.
  Link   Oinotour
Η Οινοtour.com δραστηριοποιείται στη δημιουργία Ελληνικών τοπικών - παραδοσιακών ποιοτικών προϊόντων και στη γνωριμία επισκεπτών με την άγνωστη ελληνική ύπαιθρο μέσα από προτάσεις ήπιου Εναλλακτικού Τουρισμού.