Σύνδεσμος
  Link   XYMOI XIOY
Με αγάπη, γνώση, περηφάνια και κοινωνική ευαισθησία τα μοναδικά προϊόντα της Χυμοί Χίου Α.Ε ταξιδεύουν από τον Κάμπο Χίου στο ποτήρι σας.
  Link   Κτήμα Νικολόπουλου
Το Κτήμα Νικολόπουλου βρίσκεται 30 χλμ δυτικά της Καλαμάτας, στο νομό Μεσσηνίας στη νότιο Ελλάδα και αποτελείται από 100 στρέμματα με 2.000 ελαιόδεντρα.
  Link   Citrus Chios
Η εταιρεία citrus αποτελεί ένα πολυχώρο πληροφοριών και εμπειριών για τα εσπεριδοειδή του Κάμπου της Χίου.
  Link   Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας
Η Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας (Σ.ΚΟ.Σ. Α.Σ.Ε) είναι ανώνυμη συνεταιριστική εταιρεία η οποία αποτελεί την καθολική διάδοχο του Αυτόνομου Σταφιδικού Οργανισμού (Α.Σ.Ο) και έχει μετόχους της τις συνεταιριστικές ενώσεις των σταφιδοπαραγωγικών πε
  Link   Troufa.net
Όλες οι πληροφορίες για τη καλλιέργεια τρούφας, τα γαλλικά φυτά τρούφας και το εμπόριο τρούφας, Πλούσιο με καλλιεργητικές συμβουλές και υποστήριξη.
  Link   Nature in action
Ο ΕΤ συχνά ακολουθεί τους ανθρώπους της Nature in action, γνωρίζει μαζί τους τη μαγεία της φύσης, της εξερεύνησης, του αθλητισμού και της μάθησης και ζει μοναδικές εμπειρίες.
  Link   No Borders
Η σχολή δραστηριοποιείται κυρίως στη δυτική Ελλάδα αλλά μόνιμη έδρα της είναι το Αγρίνιο. Το βασικό της αντικείμενο είναι το αλεξίπτωτο πλαγιάς.
  Link   Snowtravel.gr
Το SNOWTRAVEL.GR είναι ένας διαδικτυακός τόπος που υποστηρίζεται από το Explosivo Travel Agency και περιλαμβάνει έναν πλούσιο οδηγό για τον επισκέπτη των χιονοδρομικών κέντρων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  Link   Tropical Sails
Η Tropical Sails προσφέρει άριστες υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού για ιστιοπλοϊκές διακοπές στις Ελληνικές θάλασσες με δυο ολοκαίνουργια ιστιοπλοϊκά σκάφη Bavaria 40 & 46 ποδών.
  Link   Trekking Hellas
Η Trekking Hellas είναι κάτι παραπάνω από μια επιχείρηση. Είναι μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων που μοιράζονται ένα κοινό όραμα το οποίο συνοψίζεται σε λίγες λέξεις ως «η παροχή αυθεντικών εμπειριών στη φύση».
  Link   Active Nature
  Link   Σπήλαιο Λιμνών
  Link   Λουτρά Λουτρακίου
  Link   Πάρκο Δραστηριοτήτων Εναλλακτικής Μορφής Τουρισμού
  Link   Trekking Plan
  Link   Excellent Yachting Ltd
Excellent Yachting Ltd is a company, based in Athens-Greece. It is framed by innovative professionals with new ideas regarding the approach of customers, providing services adapted in their needs and their wishes.
  Link   Altitude: Professional Snowsport School
Σχεδιασμένη έτσι ώστε να ασχοληθεί με τον εναλλακτικό τουρισμό, ένα κύριο κομμάτι της είναι η σχολή χιονοδρομίας ALTITUDE SKI TEAM καθώς και με εναλλακτικές δραστηριότητες στο χιονοδρομικό κέντρο (πύργος παγοαναρίχησης και snow park).